Szórakozás

Az első képek a szétkaszabolt modellről

Súlyos sérüléseket okozó repülőbalesete óta először jelent meg nyilvánosan Lauren Scruggs.

December elején örökre megváltozott Lauren Scruggs élete, amikor egy sétarepülést követően belesétált a gép még forgó propellerébe. A modell a baleset óta kedden lépett először az utcára, hogy sétáljon egyet szüleivel. Lauren a körülményekhez képest egészen jó állapotban van. Kézfejét és egyik szemét később pótolják majd protézissel, mivel a sebei nem gyógyulnak elég gyorsan. Viszont az arca koránt sincs annyira összekaszabolt állapotban, mint arról korábban hallani lehetett.

Orvosai szerint Lauren hihetetlen lelki és fizikális erővel rendelkezik. Sokáig ugyanis az is kétséges volt, hogy túléli-e a balesetet, most pedig már próbál újra teljes életet élni. Ami azért óriási dolog, mivel agykárosodása is volt, így az elmúlt pár hétben újra kellett tanulnia a járást, a beszédet, de még az öltözködést is. Ennek ellenére már mosolyog is, és újra írni kezdett a blogjára.

A napokban az is kiderült, hogy a szörnyű történtekért egyedül Lauren okolható. A hatóságok vizsgálata kiderítette, hogy a pilóta kiabálva és heves kézmozdulatokkal is figyelmeztette a modellt, hátulról kerülje meg a repülőt. Ám ezt ő vagy nem hallotta, vagy figyelmen kívül hagyta, és egyenesen belesétált a forgó propellerbe.


Lauren első sétája balesete óta

Ajánlott videó

Olvasói sztorik