Szórakozás

Máris babát vár a TV2 fiatal sztárja?

Nem akarta átejteni rajongóit Niko, facebookos bejegyzését mégis többen félreértették.

Mint már megírtuk, intenzív kapcsolatot tart fenn rajongótáborával Niko és Ricsi. A páros, úgy tűnik, nap mint nap tud újat mutatni a nézőknek, streamvideóikat körülbelül húszezren nézik vissza, ami – lévén magánkezdeményezés – nem rossz mérőszám.


Fotó: TV2

A minap Niko és Ricsi leendő gyermekeik nevét tették közzé Facebook-oldalukon. “Szenzációs hírünk van. Gyerekneveket nézegettünk és megszületett Jáger Aranyos Áldáska, ha kislány és Jáger Manó Némó, ha kisfiú” – olvashattuk.

A találgatás persze, ahogy ez lenni szokott, azonnal elindult. Vajon máris várandós az ÖsszeEsküvők ezüstérmes menyasszonya? Bár Niko gyorsan reagált, és megosztotta a kommentelőkkel, hogy nem vár babát – “nem tudtunk aludni és neveket nézegettünk. Ezek megtetszettek”  – mindig volt újonnan érkező, aki komolyan vette a viccelődést. A megszállott rajongók többször is megemlítették, hogy a “hírből” újságcikk lesz. Nem tévedtek.

Niko a Hír24-kérdésére elmondta, természetesen szóba került Ricsivel köztük a gyerekvállalás, de egyelőre úgy gondolják, várnak még. “Körülbelül három év múlva szeretnék anya lenni” – mondta az extravagáns menyasszony.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik