Szórakozás

Lelépett családjától az RTL egykori műsorvezetője

Kapcsolatuk talán legnagyobb hullámvölgyén van túl Beszeda Gábor és felesége. A volt műsorvezető azt mondja: a válás is felmerült közöttük.

Az ünnepek előtt Beszeda Gábor elhagyta a családját – értesült a Hír24. Az RTL Klub volt műsorvezetőjének párja, és kisfiuk kénytelen volt albérletbe költözni, kétségbeesett anyuka ráadásul a környezetének azt is elárulta, sürgősen munkát kell találnia, ha biztosan meg akar állni a lábán és békében, nyugalomban szeretné tudni a kis Zalán mindennapjait. Férje, Gábor ugyanis állítása szerint úgy zárta le a kapcsolatukat, hogy kijelentette: a kisfiúért igen, volt párjáért érzése szerint nem tartozik felelősséggel – tudtuk meg az édesanyához közeli forrástól.

A jelek szerint az elmúlt hetek azonban bebizonyították, nem múlt el a nagy szerelem, Zalán pedig igenis egy nagyon erős kapocs, aki képes a legnehezebb pillanatokban is összetartani két embert. Gábor és felesége ugyanis alig két hete új alapokra helyezte a kapcsolatát, félretéve a múlt sérelmeit. A műsorvezetőt telefonon értük el, és bár nem tagadta az elmúlt hetek megpróbáltatásait, örömmel csak a jelennel kapcsolatban foglalt állást.


Beszeda Gábor elismerte: válságba került a házassága

“Most is együtt vagyunk hármasban, Pilisen. Az nem titok, hogy volt egy viharosabb időszaka a kapcsolatunknak az elmúlt év végén, még a válás is szóba került. Nem tudjuk, ki lehet a rejtélyes levélíró, de valóban volt albérletkeresés, csak hogy együtt költöztünk egy új helyre, amíg a régi otthonunk felújítása folyik. Szerencsére minden rendben van közöttünk” – magyarázta a büszke férj és édesapa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik