Szórakozás

Dühöngő verekedőket fékeztek meg

P. Horváth Ágnes

2012. 01. 18. 15:42

Vasrúddal a szomszédjára támadt egy váli férfi, egy másik Fehérvárcsurgón saját házukban bántalmazott embereket.

Válon a verekedést tüzelőnek szánt fa váltotta ki. A fát a tűzoltóság vágta ki és az önkormányzat ajánlotta fel az egyik ház tulajdonosának. A szomszédja erről nem tudott, és azt feltételezte a munkásokról, hogy lopják a fát, aztán mégis a szomszédra támadt vasrúddal.

Az ittas férfi szidalmazta a szomszédja háza előtt lévő két embert, akik a fát darabolták. Egy idő után felkapta a kapuját kitámasztó vasrudat, majd azzal kezdett el hadonászni. Amikor a szomszédja a nagy hangzavarra kijött az utcára, a férfi őt akarta megütni. Az agresszív férfit végül földre kényszerítették.

A zavarodott embert a járőrök előállították. Először a Bicskei Orvosi Rendelőben vért vett tőle, hogy kiderüljön mennyire ittas, majd gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A férfi nem tett vallomást, szabadlábon védekezik.               

Fehérvárcsurgón a Széchenyi utcába riasztották a rendőröket. Egy férfi a kerítést átugorva bement egy házba és dulakodott a tulajdonossal és egy nővel, valamint több ablakot betört. A járőrök felszólították a dulakodót, hogy távozzon. Ezt meg is tette, ám 45 perc múlva visszatért és ugyan abban az utcában másik két ház kerítésén mászott be, kiabált az ott lakókkal, ajtón dörömbölt.

A férfit a rendőrök előállították a Móri Rendőrkapitányságra. Ott tovább dühöngött és az előállító helyiség rácsához verte a fejét. Végül a rendőrök mentőt hívtak hozzá, és rendőri kísérettel beszállították a Fejér Megyei Szent György Kórházba.

Garázdaság miatt indított büntetőeljárást a Bicskei Rendőrkapitányság a váli férfi ellen, a móri rendőrök a Fehérvárcsurgón történteket szabálysértési eljárás keretében vizsgálják- tudta meg a Fehérvár24 Németh-Kész Mónikától, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.