Szórakozás

Dühöngő verekedőket fékeztek meg

Vasrúddal a szomszédjára támadt egy váli férfi, egy másik Fehérvárcsurgón saját házukban bántalmazott embereket.

Válon a verekedést tüzelőnek szánt fa váltotta ki. A fát a tűzoltóság vágta ki és az önkormányzat ajánlotta fel az egyik ház tulajdonosának. A szomszédja erről nem tudott, és azt feltételezte a munkásokról, hogy lopják a fát, aztán mégis a szomszédra támadt vasrúddal.

Az ittas férfi szidalmazta a szomszédja háza előtt lévő két embert, akik a fát darabolták. Egy idő után felkapta a kapuját kitámasztó vasrudat, majd azzal kezdett el hadonászni. Amikor a szomszédja a nagy hangzavarra kijött az utcára, a férfi őt akarta megütni. Az agresszív férfit végül földre kényszerítették.

A zavarodott embert a járőrök előállították. Először a Bicskei Orvosi Rendelőben vért vett tőle, hogy kiderüljön mennyire ittas, majd gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A férfi nem tett vallomást, szabadlábon védekezik.               

Fehérvárcsurgón a Széchenyi utcába riasztották a rendőröket. Egy férfi a kerítést átugorva bement egy házba és dulakodott a tulajdonossal és egy nővel, valamint több ablakot betört. A járőrök felszólították a dulakodót, hogy távozzon. Ezt meg is tette, ám 45 perc múlva visszatért és ugyan abban az utcában másik két ház kerítésén mászott be, kiabált az ott lakókkal, ajtón dörömbölt.

A férfit a rendőrök előállították a Móri Rendőrkapitányságra. Ott tovább dühöngött és az előállító helyiség rácsához verte a fejét. Végül a rendőrök mentőt hívtak hozzá, és rendőri kísérettel beszállították a Fejér Megyei Szent György Kórházba.

Garázdaság miatt indított büntetőeljárást a Bicskei Rendőrkapitányság a váli férfi ellen, a móri rendőrök a Fehérvárcsurgón történteket szabálysértési eljárás keretében vizsgálják- tudta meg a Fehérvár24 Németh-Kész Mónikától, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik