Szórakozás

Bréking: visszatérnek a képernyőre az RTL népszerű sztárjai

Március elején újra képernyőre kerülnek a humor nagyágyúi - értesült a Hír24. Az elmúlt hetekben a szereplők is bizonytalanságban éltek, mostanra megnyugodhatnak.

Az elmúlt évadot követően egy hosszabb szünetre vonult el a Heti Hetes stábja. Maguk a műsor szereplői sem sejtették, vajon miért van szükség a több hónapos leállásra, és bár az utolsó adásban úgy búcsúztak el, márciusban  visszatérnek, azóta is heteken át kétségek között voltak a visszatérés tényét illetően. Ráadásul a Heti Hetes leállása őket is váratlanul, idő előtt érte, közülük többen az aggodalmukat fejezték ki a sajtóban, szinte egyetlen biztos, megélhetésüket garantáló anyagi forrásukat “vesztették” el időszakosan. Sőt, félelmeik szerint végleg. A dumaparti egy fővárosi szórakozóhelyre költözött, ahol mintegy színházszerűen folytatódott a produkció, és ahol jelenleg is szerveznek Heti Hetes-esteket. A közel ötezer forintos jegyek ellenére eddig telt házzal.

Rövidesen azonban minden visszatér a régi kerékvágásba. Mint megtudtuk, két hónap múlva a műsor visszaköltözik az RTL Klub képernyőjére.

„Március 4-én újra képernyőre kerül a Heti Hetes, mint ahogyan ez az utolsó műsor végén elhangzott – mondta a Hír24 kérdésére Pécsi Norbert, a csatorna szóvivője. Természetesen egy szereplőt is tárcsáztunk, mit szól a hírhez.

Gálvölgyi János a Hír24-től értesült a pozitív fejleményekről.
“Tényleg? Én ezt most hallom először. De nagyon örülök, ha így van. Tényleg nagyon örülök” – mondta boldogan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik