Szórakozás

Világsztár csapott le a magyar bombanőre

A gyönyörű playmate, Pápai Gyöngyi rövidesen Amerikában pucérkodik, előtte azonban Mark Morrison új klipjében játssza a szexi dögöt.

Ki ne emlékezne Mark Morrisonra, aki a ’90-es évek közepén a világ összes slágerlistáját meghódította. Az idén negyvenéves sztár most eldöntötte: újra harcba száll a slágerlisták csúcsáért. És a nagy visszatéréshez egy gyönyörű,  magyar lányt választott, Pápai Gyöngyit.

Gyöngyi jelenleg Londonban él párjával,  sokat fotózik, válogatásokra jár. A kemény munka meghozta jutalmát: az amerikai Playboyban feltehetően még idén megjelenik róla egy aktsorozat. Mindennek tetejébe, most egy világsztárral forgathat.

– Január elején kezdtük a munkát, itt Londonban. Az interneten egyelőre csak a klip előzetese látható, és bár ott is el lehet engem csípni, a szerepem csak a teljes verzióban teljesedik ki – mosolygott Gyöngyi a Hír24 kérdésére válaszolva.
Gyöngyi a forgatás óta is tartja a kapcsolatot Markkal, aki a tervei szerint új klipjét már a magyar fővárosban forgatja. Azt egyelőre nem tudhatjuk, hogy az 1996-os esztendő világszerte egyik legnagyobb slágerét, a Return of The Mack-et sikerül-e felülmúlnia. Az I am what I am című szám internetre felkerült előzeteséből mindenesetre megállapítható, a hangján biztos nem fog múlni.
– Rajtam meg pláne nem – tette hozzá nevetve a magyar modell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik