Szórakozás

Két kamion ütközött az M1-es autópályán

A baleset miatt teljesen lezárták az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalát Tatabányánál kedden kora reggel, a forgalmat az 1-es útra terelik.

Egész délelőtt tarthat a műszaki mentés az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Tatabányánál, ahol egy hajnali baleset miatt lezárták az utat – közölte a rendőrség az MTI-vel.

A katasztrófavédelem korábban arról tájékoztatott, hogy egy szlovén és egy bolgár kamion ütközött utoléréses balesetben. Az egyik jármű átszakította a szalagkorlátot, és elzárja az úttestet. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Az autópálya Győr felé vezető oldalát lezárták, a forgalmat az 1-es útra terelték. Az autósokat Vértesszőlősön és Tatán keresztül engedik vissza a pályára, emiatt nagy a torlódás.
Komárom-Esztergom megyében hajnalban havazás kezdődött. Az egy-két centiméteres hó a forgalmat nem akadályozza – közölték a Magyar Közút megyei üzemmérnökségei. A megyében 16 autóval sóznak. A főutak sónedvesek, a mellékutak burkolata havas, a korábbi alásózásnak köszönhetően a hóréteg olvad.

Korábban írtuk:

Az autósok Tatánál térhetnek vissza a pályára, ezért nagy torlódásra kell számítani – tette hozzá a megyei főkapitányság sajtóügyeletese, Galambos Gréta.
A katasztrófavédelemtől kapott tájékoztatás szerint egy szlovén és egy bolgár kamion ütközött utoléréses balesetben. Az egyik jármű átszakította a szalagkorlátot és elzárja az úttestet.
A balesetben két fő könnyebben sérült meg – mondta el Váradi-Cseppely Sándor, ügyeletvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik