Szórakozás

Botrányos lagzi: nőül vette fia barátnőjét a korosodó énekes

Újra megnősült a Roxy Music frontembere, Bryan Ferry, és az arája nemcsak rettentő fiatal hozzá képest, de ráadásul még a fia volt szerelme is.

Ahogy a Roxy Music dala mondja: szerelem egy drog, és semmit nem lehet tenni ellene. Talán e slágere híres soraival magyarázta meg fiának Bryan Ferry azt, hogy elszerette tőle barátnőjét. Bő két évvel ezelőtt ugyanis, amikor fia, Isaac hazavitte bemutatni új választottját, a legendás énekes azonnal lecsapott Amanda Sheppardre. Bryant és Amandát azonban a legkevésbé sem zavarta megismerkedésük pikáns mikéntje, vagy a köztük lévő csekély harminchét évnyi korkülönbség. A szerelmük pedig kiállta az idő próbáját, így múlthéten egy visszafogott ceremónián össze is kötötték életüket. A lagzin többnyire csak a családtagok vettek részt, így Ferry négy fia is, akik közt ott volt a cserbenhagyott Isaac is. Vagyis úgy tűnik, nincs harag apa és gyereke között.

A sors további fintora, hogy Bryant sokan nem is a Roxy Music zenekarral elért sikerei kapcsán ismerik, hanem, mint a rocktörténelem egyik hoppon maradt hősszerelmesét. Jerry Hall ugyanis kétévnyi óriási szerelem után, teljesen váratlanul elhagyta Mick Jagger kedvéért, amit talán a mai napig nem hevert ki Ferry. Viszont legalább egy raklapnyi kiváló dal született a kellemetlen élményből. Most pedig még revansot is vett a karmán, és ő volt az, aki egy kapcsolat végét okozta, bár nem éppen a legdicséretesebb módon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik