Szórakozás

VV5: A “rendőroktatók” egyikét vesztegetésért ítélték el, másikuk nyugdíjas?

A Való Világ ötös szériájával foglalkozó egyik legolvasottabb blog szerint a Való Villában rendőrként karjelzéseket és kriminalisztikát oktató "rendőrök" egyike sem rendőr, bár mindkettő az volt.

A VV5 rendőrhét két oktatója közül az egyik, Bardovits Gábor már 2004 óta nem rendőr, mert szolgálaton kívüli vesztegetésért egy év nyolc hónap börtönt kapott felfüggesztve” – írja mai postjában a valóvilág5 blog.Természetesen megkeresték az RTL Klubot, akik kitérő választ adtak: arra hivatkozva, hogy “nem volt idejük ilyen mélységig ellenőrizni a leendő “rendőroktatókat”.

A kiképzők másika a blog szerint dr. Baranyai József, a budapesti IV. kerület exkapitánya, akit tavaly indoklás nélkül nyugdíjaztak.

Ám a rendőrhéttel kapcsolatos “rendkívüli események” még ezzel sem értek véget, hisz mint kiderült eredetileg egy terrorelhárítással foglalkozó szakértőt kerestek meg a Való Világ szerkesztői, aki facebook oldalán számolt be a mókás telefonbeszélgetésről. Őt a rendőri karjelzések bemutatására akarták a Villába csábítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik