Szórakozás

Idegösszeomlást kapott Budapesten Angelina Jolie – Megviseltnek tűnik

Túl nagy teher volt Angelina Jolie vállain első filmje forgatásán. Kiderült, a színésznő idegei nem bírták a megterhelést.

A világ egyik legerősebb nőjének tartják Angelina Jolie-t, hiszen akciófilmekben ugrál, az életben pedig a világot menti hat gyerek nevelése mellett. Viszont ő is csak ember, és néha a hullámok összecsapnak a feje fölött. Mindez pedig Budapesten esett meg vele, amikor A vér és méz földjét készítette. Angie-nek kétségei támadtak afelől, hogy képes-e megfelelni a rendezői kihívásoknak, és maga a film komoly témája is nyomasztotta, hiszen a boszniai háborúról nem lehet akárhogy mesélni. Ezen terhek pedig szép lassan felőrölték, és idegösszeomlást kapott. Egy ponton sírva esett össze zuhanyzás közben, és Brad Pittnek kellett összeszednie, majd valahogy lelket öntenie belé. A forgatás hátralevő részéhez pedig minden erejére szükség volt, hogy ne valljon kudarcot. Az átélt trauma miatt viszont jó ideig nem akar a kamera mögé állni.

Jolie kitárulkozását nyugodtan lehet váratlannak nevezni, de igazából az sem lett volna meglepő, ha azt jelenti be, hogy jelenleg is idegproblémákkal küzd. Ugyanis rettenetesen megviseltnek és életuntnak tűnt első internetes videochatje közben ma hajnalban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik