Szórakozás

Micsoda test: rajongói vetkőztették le a modellt

Egy meztelen képet ajánlott Adrianne Curry háromszázezer Twitter-követőért - az internetes közösség megmozdult, a modell pedig vetkőzött.

Az elmúlt két évben a hírességek valamiért a közösségi oldalakon összegyűjtött rajongóik számában mérik a népszerűségüket. Így az amerikai Topmodell leszek! első győztese, Adrianne Curry is szerette volna pár hónapja, ha jobban szeretik az interneten. Ezért azt találta ki, hogy amennyiben összegyűlik háromszázezer követő a Twitter-oldalán, akkor megmutatja meztelen bájait a rajongóinak. A világháló közössége pedig összefogott, hogy Adrianne megszabaduljon a textiltől, és tegnap összejött az álomszám a tweetelőkből. A huszonkilenc éves szépség így át is nyújtotta az alku ráeső részét, amit itt tekinthet meg minden nagykorú olvasó.

Curry vetkőzése furcsamód nagy közérdeklődést váltott ki, holott a modell amúgy sem csinál mást az elmúlt esztendőkben, mint magát mutogatja. Eddig több tucat erotikus képet töltött fel magáról a közösségi oldalakra, melyek elég kevés százalékban tartalmaztak bárminemű ruhaneműt. Illetve a Playboyban is domborított már, igaz azt még régi, természet adta melleivel tette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik