Szórakozás

Mary Zsuzsi: “Ha már nem leszek, talán békén hagynak”

Sugár Andrea, Mary Zsuzsi menedzsere nem hagyja szó nélkül Némedi Mari "vádjait". A Hír24-nek azt is elmondta, biztos benne, hogy barátnője nem akart meghalni.

Mary Zsuzsi egykori menedzsere értetlenül áll Némedi Mari vádjai előtt. Sugár Andrea úgy véli, a szinte ismeretlen nő Zsuzsi hátán szeretne felkapaszkodni. “Ez akkor sem volt szép, amikor még élt, most, hogy meghalt, egyenesen kegyeletsértő” – jelentette ki.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Andrea úgy érzi, méltatlan és megalázó, amit Némedi művel, és biztos abban, hogy a nő így szeretne magának ismertséget szerezni. “Még el sem temették Zsuzsit, de ez a nő máris elkezdte a szokásos ‘médiaturnéját’. Mokkás szereplése után hívtak engem is a műsorba, szerették volna, ha reagálok az elhangzottakra. Nem szeretem a kamerákat, de a barátnőm emléke miatt igent mondtam – mesélte Sugár Andrea, aki a Hír24-nek egy hangfelvételt is eljuttatott, amelyen Mary Zsuzsi ily módon beszél Némediről. “Szeretne olyan lenni, mint én… Egyetlen egyszer találkoztunk, én soha ezt a nőt nem ismertem.”


Mary Zsuzsi és Némedi Mari sosem voltak barátnők by Hir24.hu

“Ennek a nőnek nem sikerült befutnia, egykor még engem is kért, hogy szervezzek neki fellépést. Elutasítottam, hiszen én sem ismerem, ráadásul csak Zsuzsi fért bele ilyen téren az életembe, amúgy óvónő vagyok. Nevetséges az is, amit állít, hogy egész nap Zsuzsival voltam. Nem is tehettem volna, hiszen mindennap dolgozom. Több telefont is használtunk, Zsuzsit a privát számán bárki elérhette, én a ‘céges’ telefont kezeltem, amelyen többnyire a fellépéseket egyeztettük” – tette hozzá Sugár Andrea, aki egyébként úgy gondolja, barátnője nem akart meghalni.

“Bevette a gyógyszereit, lehet, hogy többet, mint szokott. Vagy talán véletlenül kétszer vette be a pirulákat. Nem tudom.  Szerintem csak aludni akart… Tele volt tervekkel, és már azzal is kezdett megbarátkozni, hogy többé nem lesz ötvenkilós. Idén újra színpadra állt volna. ‘Legfeljebb veszek új fellépőruhákat, nem akarok hűtlen lenni a közönségemhez’ – mondta többször” – emlékezik vissza Andrea.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Az egykori menedzser kizártnak tartja, Némedi állítását, miszerint Mary Zsuzsi el akart költözni a lakásából. “Olyan helyen lakott, ahová más nyaralni jár” – mesélte a menedzser, aki úgy érzi, a média lejáratóhadjárata sokat rontott az énekesnő állapotán. “Eleinte csak azon bosszankodott, hogy előnytelen képekkel illusztrálják a cikkeket, később az borította ki, hogy sok valótlanság jelent meg róla. Hiszek abban, hogy elsősorban a lelki bajok következtében változott meg a teste. Előbb csak képletesen, aztán már konkrétan is ‘nagy súlyt’ cipelt” – mesélte Andi, aki december 24-én, halála napján még beszélt az énekesnővel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik