Szórakozás

Így turbékol Caramel új szerelmével

Nemrégiben szakított, ám újra szerelmes Caramel. Az énekes választottja, a Megasztár4 egykori énekese, Hien, aki csupán 17 éves.

Néhány héttel ezelőtt még szakításáról és a búcsú miatti fájdalmáról mesélt Caramel, most pedig új szerelmével közösen álltak kamerák elé. Az énekes új kedvese nem más, mint Hien, akivel régóta jó barátságban vannak.
A magánéletéről ritkán mesélő Caramel elmondta, szerelmével úgy tervezték, hogy közös duettjüket csókkal zárják, és így adják a nagyközönség tudtára, hogy összetartoznak. Azt is hozzátette, hogy végül meggondolták magukat, és úgy döntöttek, kizárólag az Aktív Extra kamerái előtt beszélnek friss románcukról. “Nem illett volna hozzánk az a színpadias megoldás” – vélekedik az egykori Mega-győztes.
Hien leszögezte, őt kicsit zavarja, hogy kapcsolatuk cikk- és beszédtéma, és arról is beszélt, hogy biztosan nem nyilatkoznak gyakran szerelmükről. “Nem akarunk celebpár lenni” – jelentette ki.

Caramel és Hien nem titkolták, mindig is kedvelték egymást, nagyon szeretik a másik zenéjét, hangját. “Rokonlelkek vagyunk” – vallották. “A sors ajándékai vagyunk egymásnak” – tette hozzá Caramel, aki úgy érzi, Hiennél tökéletesebb párt el sem tud képzelni maga mellé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik