Szórakozás

7 milliós álomszerződést kap Caramel?

Telt házas nagykoncert, vadonatúj szerelem Hien oldalán, és egy hétmilliós álomszerződés. Sőt, arról is pletykálnak, Caramel Mega-zsűri lesz!


Ő vajon hogyan bírál majd? Fotó: TV2

A szegény legény legmerészebb álmai válnak valóra! Caramel évekkel azok után, hogy az országot csavarta az ujja köré saját számával és megnyerte a Megasztárt, a tehetségkutató zsűrijének tagja lesz! A Hír24 megbízható forrásból megtudta: Molnár Ferencnek biztos a helye a Megasztár 6. zsűrijében, ám a csatorna ezt nem erősítette meg. Az énekeshez közeli bennfentesünk ráadásul azt is tudni véli, hogy a körülbelül három hónapon át tartó zenés-énekes őrület ítészeként Caramel zsebében hétmillió forint landol majd.
Természetesen szerettük volna megkérdezni az érintettet is az ügyben, Caramel manedzserét értük el. Miután tájékoztattuk, milyen információk jutottak el hozzánk, rövid és határozott választ kaptunk.
– Sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánom ezt – mondta a Hír24-nek Hamza Zoltán.
A jelek szerint Caramelnek tehát nincs oka a panaszra. A tavalyi évben számos slágere szerepelt a toplistákon, élete első nagykoncertje telt házas lett, az utóbbi hetekben pedig a szerelem is rátalált. Hiennel először a TV2 Aktívjában meséltek kapcsolatukról. “A sors ajándékai vagyunk egymásnak!” – fogalmazott ezzel kapcsolatban Caramel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik