Szórakozás

Kiteszik lakásából a TV2 sztárját

Bár nyereménylakásából távoznia kell, mégsem szomorkodik Tolvai Renáta. Ellenkezőleg. A lány élete új szakaszhoz érkezett, egy év után végre összeköltözik szerelmével, Kállay-Saunders Andrással.

Az elmúlt évben többször is felröppent a pletyka, hogy Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András szakítottak, ám a pár mindannyiszor rácáfolt a szóbeszédre. Szerelmüket a legtöbbször azért kérdőjelezték meg, mert a fiatalok külön fedél alatt laktak. Ezidáig. Most azonban hatalmasat változik az életük, ugyanis letelt az egy év, így a Megasztár-győztes lánynak ki kell költöznie a nyereménylakásából.

A pár összeköltözik

Reni és András már meg is találták első közös ötthonukat, és boldogan újságolták, hogy végre összebútoroznak. “Eddig mindkettőnknek volt külön lakása, de így is hol Reni aludt nálam, hol én nála” – mesélte Kállay-Saunders András. “Egyre komolyodik a kapcsolatunk, úgy érzem, hogy össze tudnám kötni az életemet Andrással” – tette hozzá a szőkeség. A fiatalok még nem lakták be új szerelmi fészküket, és a karácsonyt sem ott töltötték, de azt mondják, már most szeretik a kiválasztott lakást.

Renáta arról is mesélt, hogy bérleményük több mint nyolcvan négyzetméter, amire azért van szükség, mert nagyváradi szülei gyakran jönnek látogatóba Budapestre, és így külön szobájuk lehet.

Tehát szakításról szó sincs, az pedig már csak hab a tortán, hogy a szülők is elfogadják gyermekük választását. Reni édesanyja még azt is kijelentette, hogy jobb partnert el sem tud képzelni imádott lánya mellé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik