Ilyet még nem láttak: VV Attila sírt

Bár VV Attila megpróbál keménynek látszani, karácsony alkalmával még nála is eltörött a mécses. Szülei videóüzenetet küldtek neki, amitől a villalakó könnyekig hatódott.
Kapcsolódó cikkek

Karácsony alkalmával nagy volt a sírás-rívás a luxusbörtönben. A villalakók ugyanis a tegnap esti összefoglalóban megnézhették azokat a videóüzeneteket, melyeket családtagjaik küldtek nekik karácsonyra. Még a legkeményebb fazonok is elérzékenyültek rég nem látott szeretteik láttán. Csabának is remegett a szája széle, amikor édesanyja arról biztosította, mennyire szereti. Ráadásul a villa helyes fiújáról az is kiderült, három testvére van, akikről erről nem beszélt.

A legnagyobb meglepetést azonban Attila okozta, akiről kiderült, mégiscsak van szíve. A műsor szerkesztői ugyan tudták, hogy Attila rendhagyó kapcsolatban ápol szüleivel, ennek ellenére ő is kapott otthonról üzenetet. A fiú eldönthette, akarja-e látni a kisfilmet. Attila úgy határozott, megnézi a videót, de egyedül. A villa kavarógépe végig könnyezte a filmet, bár ezt utólag még Péter előtt is tagadta, pedig a fiú titokban megleste haverját. Lényeg a lényeg, most végre láthattuk, hogy a nagy manipulátor sem olyan szívtelen, mint amilyennek mutatja magát. Ráadásul szülei azt üzenték neki, hogy büszkék rá és szeretik, ami vélhetően nagyon jól esett neki.