Szórakozás

Szerelmes ajándék ötletek

Ő a legfontosabb a világon, ő az életed, az igaz szerelmed? Szeretnéd meglepni, de még nem tudod mivel? 3 tuti tipp karácsonyra a szerelmeseknek!

A karácsony meghittsége a szerelmesek életében még nagyobb szerepet tölt be. Ezért, ha megfogadjátok a tanácsunkat, csak olyan ajándékban gondolkodtok, ami nem másról, csak szigorúan rólatok szól.

Örök emlékek

A fénykép örök. Digitális formában pedig még jobban élvezhető. A „virtuális”képkeret kiváló választás, amely közös élményeiteket vetíti egymás után. Gyűjtsd össze azokat a fotókat, amely legszebb pillanataitokat örökítette meg, és töltsd fel a mutatós készülékbe. A műszaki szaküzletekben, vagy az interneten már 5000 forinttól találhattok képkeretet, amely a szoba legszebb dísze lesz!

Tavasz Prágában

Csodálatos ajándék lehet, ha kedvesedet megleped egy közös utazással, ami nem feltétlenül kell, hogy a téli szezonra szóljon. Prága gyönyörű tavasszal,és ami még ennél is jobb, hogy szuper áron juthatsz szálláshoz. Vannak három csillagos apartmanok, mindössze 5600 forint/fő/éjszaka áron, ami a reggeli harapnivalót is tartalmazzák! Olcsó és romantikus! Prága karácsonyra, a párodnak igazi főnyeremény!

Apró örömök

Szívecskés párna, amin közösen összebújtok? Levendulás fürdősó, hogy a kádban ellazuljatok? Ugye sok dolog van, amit közösen csináltok? Karácsonykor se felejtsd el mit szerettek a legjobban, lepd meg azzal kedvesedet. A szerelem sok kis apróságból tevődik össze, adj a részletekre!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik