Szórakozás

Szakított a magyar énekes – Nem működött a távkapcsolat

Fájdalmas, ám szükségszerű döntést hozott Dobrády Ákos és Emilia. Azért kellett szakítaniuk, mert nem tudtak távkapcsolatban élni.

“Mindenki számára fontos, hogy legyen mellette egy támasz, akivel mindent megbeszélhet, egy szellemi társ, aztán, ha más is stimmel, az még jobb” – sóhajtott Joshi Bharat műsorában Dobrády Ákos. A Nagy Duett egykori zsűritagja ismét egyedülálló. A zenész legutóbbi kedvese a nagysikerű Big BIg World előadója, a világhírű Emilia volt.

Ákos elmondta, annyi terve és célja van a jövőre nézve, hogy nem roskadt magába, de még nincs túl a szakításán. A zenész azt vallja, egyetlen hosszú kapcsolaton sincs túl soha az ember. ” Fantasztikus teremtés Emilia. Másfél éves távkapcsolat volt, és ez rányomta bélyegét a viszonyunkra” – mesélte Ákos, és hozzátette, szükségszerű volt meghozni a szomorú döntést.

“Sokat veszítettem a szakítással, de azt látni kellett, hogy nem tudunk berendezkedni egy távkapcsolatra” – vallotta Ákos, aki bízik benne, hogy hamarosan ismét betoppan életébe a szerelem.

A párnak az együttélésük során közös daluk is született, a Szerelemre hangolva sokak kedvencévé vált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik