Szórakozás

Nyugtatókat szed, mégis retteg Oláh Ibolya

Még mindig félelemmel a hangjában beszél a történtekről a bántalmazott Oláh Ibolya. Az énekesnő nyugtatók segítségével próbál aludni, de így sem jön álom a szemére.

Mint már hírül adtuk, napokkal ezelőtt bántalmazták Oláh Ibolyát és barátnőjét egy kávézóban. A Megasztár győztesét és társát fényes nappal verték meg törzshelyükön. A vadidegen férfi először csak becsmérelte Ibolyát származása, illetve a szexuális hovatartozása miatt. Később aztán egy bárszéket vágott az énekesnőhöz, ekkor ugrott közéjük Ibolya barátnője, akit orrba vágott.

Az énekesnő az Aktív kamerái előtt elkeseredve vallott. Ibolya nem tagadja, fél, és nyugtatók segítségével sem tud aludni. Ibolya azt is elmondta, sokat gondol arra, hogy előbb kellett volna elhagyniuk a kávézót, de attól féltek, kint még bátrabban támadja meg őket az ittas férfi. “Láttam a szemén, hogy valami nem okés” – elevenítette fel a szörnyű szituációt az énekesnő, aki úgy gondolja, azért bántalmazták, mert felvállalta leszbikusságát.

Ibolya nem az első ismert ember, akit mássága miatt ér atrocitás. Évekkel ezelőtt Radics Pétert, a Magyar Televízió korábbi washingtoni tudósítóját is megverték, miután 2002-ben a nagyközönség előtt is felvállalta, hogy saját neméhez vonzódik. Radicsot Amerikában bántalmazták, sérülése olyan súlyos volt, hogy meg kellett műteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik