Szórakozás

Öcsinek és huginak, mert megérdemlik

Mi az: sokszor örülnél ha nem lenne, mégis imádod? Igen eltaláltad, ő a testvéred, aki karácsonykor is megérdemli a törődést. Íme 3 tipp, hogy mit vegyél neki...

Kicsi vagy nagy, fiú vagy lány? Kortól, nemtől függően bármilyen ajándék fellelhető a karácsonyi vásárban, amivel testvérünket meglephetjük. Ha nem tudsz eligazodni a nagy kínálat útvesztőjében, akkor most segítünk.

Pici és édi

Ajándék választásnál érdemes elsőként szem előtt tartanunk azt, hogy hány éves a tesónk, és, hogy az adott korosztálynál most éppen milyen őrület hódít. Ha egészen kicsi az öcsi vagy a hugi, akkor érdemes a játékok között mazsolázgatnod. Lányoknál a babák megunhatatlanok, de most egyre divatosabbak a házilag készíthető kütyük. Például Micimackós ékszerkészítő, vagy Barbis sminkkészlet – igazán csajszis kellékek. Ha pedig fiúról van szó, akkor egyértelmű, hogy autóra szavazunk. A Verdákból ismert figurák szinte lépten-nyomon szembe jönnek velünk és imádják is a gyerekek. De a távirányítós gépek még mindig az örök kedvencek közé tartoznak.

Tininek tutit

A tiniket mindig nehéz meglepni. És ez így van karácsonykor is. De talán nem mondunk újdonságot, ha ebben az esetben a műszaki cikkek felé barangolunk. MP5 lejátszó, okostelefon, dizájnos fülhallgató – lányoknak és fiúknak egyaránt való.

Az emlékek összekötnek

Felnőttként átértékeljük a világot és vele az emberi kapcsolatokat is. Elővesszük régi emlékeinket, felelevenítjük könnyeinket és megunhatatlan történeteinket. Ehhez lesz segítségedre a fotókönyv, melybe közös képeiteket szerkesztheted bele, különböző minták és sablonok alapján. Színes, vicces, dizájnos és csak rólatok szól. Ne sajnáld rá az időd…
Az alábbi link segítségedre lesz: http://www.hpfotokonyv.hu/HP_fotokonyvek.html

Ajánlott videó

Olvasói sztorik