Szórakozás

Három tuti ajándéktipp, szigorúan apukáknak

Megindult a visszaszámlálás, megindult a roham. És még nincs csomagolva ajándék édesapádnak? Íme, 3 remek ötlet!

Azt, hogy minek örülnek az apukák, már nehezebb kitalálni, mint az anyás ajándékokat. De nekünk van néhány mentő ötletünk, ha már végleg kétségbeestél karácsony előtt.

Ha a foci a mindene

Foci az egész világ. Vallja a férfinemzedék 99%-a. Persze ez erős túlzás, de azért valljuk be őszintén, nehéz olyan apukát találni, aki ne szeretné valamilyen formában a labdajátékokat. Nos, ha a te felmenőd is ezt a tábort erősíti, akkor nincs félnivalód, focis cuccból ugyanis Dunát lehet rekeszteni. Ma már az összes sportbolt kínál különböző clubok színeiben pompázó szuveníreket: sál, sapka, bögre, törölköző, toll, jegyzetfüzet, póló, mez. Vagyis minden, aminek egy fociőrült apuka örülhet. De ha ez sem lenne elég, akkor még mindig beruházhatsz egy bérletre, mely kedvenc csapatának mérkőzéseire jelenti a biztos beugrót.

Izgalmas krimi

A könyvesboltokban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a krimikötetek. Bár a bestsellerek továbbra is az Egyesült Államokból kerülnek ki, a skandináv írók tollából született művek is folyamatosan törnek felfelé a piacon. És határozottan állíthatjuk, hogy igenis ezek a kultikus regények is tartogatnak annyi izgalmat, mint amerikai testvéreik. Camilla Läckberg, Jo Nesbo, Lars Kepler, Karin Fossum – csak néhány a feltörekvő bűnügyi sztorik atyjai közül, és akkor még a 2004-ben elhunyt, Stieg Larssonról nem is beszéltünk, aki „A tetovált lány” című kötetét milliós példányban adta ki világszerte.

A zene szól…

A zene megnyugtat, felvidít és összeköti a lelkeket. Így ha édesapádat egy igazán hangulatos, mitöbb a kedvenc zenekarának albumával leped meg, biztos, hogy gyakran eszébe jutsz majd, akár otthon, akár munkahelyén, akár autóvezetés közben pörgeti a lemezt! Az örök klasszikusok a Beatles, Elvis, Dire Straits, Pink Floyd, Queen vagy Led Zeppelin hanganyagok, de beszélhetünk magyar örökzöldekről, az Omegáról, a Korálról, a Skorpióról vagy éppen a Dolly Rollról is. És ami a legszebb ezekben a CD-, illetve DVD-kiadványokban, hogy nemegyszer potom pénzekért megszerezheted.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik