Szórakozás

Pörgős páros, pörgős ünnepe

Varga Feri és Balássy Betty kislánya 5 hónapos, hogyan telik az első közös karácsonyuk, erről is faggattuk az énekes házaspárt.

A Megasztárból megismert Varga Feri és feleségének Balássy Bettynek első közös gyermeke július 4-én látta meg a napvilágot, most a szülők a kicsi első karácsonya előtt állnak.

Betty így vall a készülődésről:
– Kislányunknak, Rozikának ez lesz az első karácsony, de ő még nagyon pici, így idén nálunk fog összegyűlni az egész család. Minden évben máshol jövünk össze, az egész napot együtt töltjük, s mindenkinek megvan a maga feladata. Nagymamám készíti a bejglit, édesanyám a majonézes burgonyasalátát és a halászlevet.

Varga Feri hozzáteszi:
– A lakásunk már karácsonyi díszben pompázik, Rozika imádja a fényeket, nagyon hosszú ideig elvan azzal, hogy a villogó, színes égőket csodálja.

Arra a kérdésre, hogy mivel töltik a december hátralévő részét így felelt Balássy Betty:
– Karácsonyig még lesznek koncertjeink, s a két ünnep között sem állunk meg, de egy előadóművészt az élteti, ha a színpadon lehet, szóval számunkra ez nem teher, mi így érezzük jól magunkat.

– Egyébként sem tartozunk az otthonülő párok közé – veszi át a szót Feri -, egyszer mentünk el négy napra pihenni, s a második reggel már arról beszéltünk, mit, hogyan kellene felénekelni a stúdióban.

Elárulták azt is, hogy készülőben van az új daluk, ami az a lemezük előfutára lesz, s klipet is csinálnak belőle, de a részletekről egyelőre hallgatnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik