Szórakozás

Baricz Gergő szülei féltek a magyarok haragjától

Annyira aggódtak, hogy az országba érkezve rájuk támadnak, hogy autójukat inkább Békéscsabán hagyták.

Baricz Gergő már akkor rengeteg támadást kapott, mikor kiejtette Tarány Tamást. Akkor a rajongók ízekre szedték a fiatal énekest, akit a legtöbben azért hibáztatták mert ő, és nem Tarány Tamás jutott be a legjobb három közé. Így Baricz Gergő szülei szinte rettegtek, hogyan fogadják őket a hétvégi döntőn – írja a Bors.

„Békéscsabán laknak rokonaink, csak odáig mertünk elmenni az autónkkal, onnantól velük jöttünk tovább. Olyan sok támadás érte az utóbbi időben Gergőt, hogy ha a hargitai rendszámos kocsival idáig jövünk, még össze is törik – árulta el a szombati döntőt követően Baricz-apuka.

Az aggódó apuka nem érti, miért pont fiát érték ilyen támadások.

„Pedig ez a verseny nem egy harc volt, egymás mellett kellene lenniük az embereknek. Nem szabadna szidni senkit, az nem becsületes viselkedés. Fáj nekem, hogy bántják a gyermeket, sajnáltam is őt, megbotránkoztatott a dolog. Én még a régi rendszerben, amikor Magyarországról nem lehetett vendéget fogadni, Rimócról tizenegy gyereket láttam vendégül. Tilos volt, mégis vállaltam a felelősséget. Épp minket bántanak, akik a magyarságunkat megvédtük, megtartottuk minden nyomás ellenére, és büszkén hirdetjük” – nyilatkozta a napilapnak Baricz Gergő édesapja, aki elégedett fia harmadik helyezésével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik