Szórakozás

Agyonlőtték a fiatal sztárt

Sajnálatosan rövidre sikeredett a hip-hop legújabb reménységének élete, miután egyik ismerőse pisztolyt fogott rá, és megölte őt.

Péntek este új videoklipjét szerette volna leforgatni egy atlantai stúdióban Slim Dunkin, azonban még a munka előtt összeveszett egy másik ott tartózkodó férfival, aki a szóváltás hevében pisztolyt rántott, és mellkasba lőtte őt. A huszonnégy éves rappert azonnal kórházba szállították, de segíteni már nem tudtak rajta.

A rendőrség egyelőre még nyomoz, hogy milyen körülmények között húzhatta meg a ravaszt a tettes, ugyanis sok az egymásnak ellentmondó információ az ügyben. Kiderült, hogy szinte az összes helyszínen lévő szemtanú mást mondott, amikor kihallgatták őket, vagyis nagyon úgy tűnik, hogy egymást védik a társaság tagjai. Ők egyébként mind Slim ismerősei és barátai voltak, akik azért voltak a helyszínen, mert a tehetséges zenész szerette volna a klipjében tudni őket, ugyanis nem titkolta, sokat jelentettek számára.

Dunkin a 1017 Brick Squad nevű formációban szerzett hírnevet magának. Viszont világszerte csak pár hónapja lett ismert, amikor csapattársait, Gucci Mane-t, Waka Flocka Flame-et és OJ Da Juicemant követve ő is szólókarrierbe kezdett. Óriási jövő előtt állt, ám a sors hirtelen véget vetett életének egy buta vita miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik