Szórakozás

A mellplasztika mentette meg a magyar sportolónő életét

Miló Vikinek hatalmas fordulatot vett az élete. A profi ökölvívó mellműtétjével nem csak nagyobb kebleket kapott, de önbizalmat is. Ráadásul még a halálos kórtól is megmenekült.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Miló Viki élete az utóbbi két évben annyira eseménydús volt, hogy a szappanoperaírók sírva könyöröghetnének neki a receptért.  A halálos betegséget és letargiát a boldogság, majd az igazi egymásratalálás követte. Tud ennél bárki jobbat kitalálni? Ugye, hogy nem. Ráadásul mindez a valóság. Viki az utóbbi két évben valóban megjárta a poklot és a mennyet. És mindezt most a Hír24 olvasóival is megosztotta.

Két évvel ezelőtt úgy döntöttél, hogy megnagyobbíttatod a kebleidet. Mi vezérelt az elhatározásodban?

Csakis magam miatt csináltam. Szerettem volna nőiesebb lenni. Sokaktól persze megkaptam, hogy így akarok férjet fogni magamnak, de ez nem igaz. Korábban nagyon kicsi volt az önbizalmam, ezen is segített az operáció. Nem lettek sokkal nagyobbak a melleim, mégis sokkal nőiesebbnek érzem magam tőle. Eleinte minden reggel megnéztem a tükörben, és nagyon feldobott, amit láttam. Jobban tudok öltözködni is, ami szerintem egy nőnek nagyon fontos. Még az edzőteremben is nőcisebb ruhákat veszek fel a mellműtétem óta. Az is megerősítés számomra, hogy nagyon sok pozitív visszajelzést kapok és leginkább nőktől. Többen megkérdezik, milyen tapasztalataim vannak. Mindenkinek elmondom, hogy nem kell félni egy ilyen beavatkozástól és nem érdemes halogatni, ha valaki úgy érzi, hogy ettől boldogabb lehet.

Lehet, hogy bizarr a kérdés, de számodra megérte ennyi pénzt befektetni a plasztikai műtétbe?

Jogos a felvetés és azt kell mondanom, hogy igen. Egy mellnagyobbító műtét 500 ezer forint és 1 millió forint között van. Tudom, hogy ez nem kevés pénz, de megéri az árát egy ilyen műtét, hiszen ahogyan a példám is mutatja, az egész életemet megváltoztatta. Ráadásul az én életemet meg is mentette. A kontrollvizsgálatok során ugyanis egy gyanús elváltozást fedezett fel a plasztikai sebészem a bőrömön, amiről kiderült, hogy rosszindulatú. Azonnal el kellett távolítani, ezzel megmentették az életemet is.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Kiderült, hogy mitől alakult ki nálad ez a súlyos bőrbetegség?

Igen, a sok szoláriumozástól. Heti kétszer jártam szoliba, ami nagyon helytelen dolog. Ettől nagyon megöregedett és tönkrement a bőröm. Most is nagyon rossz állapotban van. Azt mondták, bármikor újra kialakulhat egy újabb rosszindulatú elváltozás. Éppen ezért nagyon kell vigyáznom. Nemrég fedeztem fel a Varga-féle gyógygombákat, amelyek valóban nagyon sokat segítenek az ilyen betegségek kialakulásának megelőzésében. Ráadásul nekem korábban vérnyomásproblémám is volt. Mióta szedem a gyógygombákat, az is megszűnt. Remélem, hogy a bőrbetegségem sem újul ki.

Gondolom, sokakat érdekel az is, hogy sportolás közben nem zavarnak-e a melledben lévő implantátumok?

Egyáltalán nem, és nem is veszélyesek. Az ember egy idő után teljesen megszokja, és már észre sem veszem a változást.

Korábban többször beszéltél arról, hogy nem találod meg a hozzád illó férfit. Úgy tudom, most megtört a jég.

Valóban alakulóban van valami. Egyelőre nagyon biztatónak tűnik a dolog, és bízom benne, hogy ő lehet az igazi. Csak pár hete ismerkedtünk meg, ezért nem szeretnék még semmit elkiabálni. Randizgatunk, minden szép és jó. Boldog vagyok, és remélem, hogy ez így is marad.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik