Szórakozás

Ajándék anyucinak

Vészesen közeleg a karácsony és még nem tudod, mivel lepd meg szeretteidet? Mi segítünk, íme néhány anyukáknak való,tuti ajándék ötlet!

Az édesanyáknál abszolút igaz a mondás, miszerint a kevesebb az néha több. Ők azok a családtagok ugyanis, akik bárminek örülnek, ha érzik, hogy az ajándékot szívből kapták gyermeküktől. Éppen ezért érdemes elsőként a kreativitásunkkal játszani!

Készíts egyedit!

Ma már számos kézműves üzlet portékájából készíthetünk saját alkotásokat. Egy otthonos lakásban mindig elkel egy-két kedves giccs, amit az anyukák előszeretettel nézegetnek. Gondoljunk csak bele, óvodásként mekkora örömöt jelentett édesanyánknak egy általunk készített – általában csak görbe vonalakból álló – karácsonyi rajz. Ragadjunk hát vásznat és ecsetet és fessünk valami egyedit, valami különlegeset. Nem számít, ha nincs kézügyességünk, hiszen ma már a nonfiguratív minták is dizájnosan mutatnak a festményeken. A fontos, hogy a színek harmonizáljanak a házban uralkodó árnyalatokkal, és az sem mellékes, hogy melyik szobába szánjuk a művet. Ha a képen visszaköszön bármilyen formában az összetartozás és a szeretet, az anyukánk csak boldog lehet!

Örökzöld ékszerek

A varázslatos ékszereknek egy nő, így egy anyuka sem tud ellenállni. Az aranyból, fehéraranyból és ezüstből készült darabok örökzöldek, melyet viselőjük sem szívesen vesz le. Ha ékszerben gondolkozunk mindenképpen törekedjünk arra, hogy a már meglévő darabokkal is hordható legyen a csillogó csecsebecse, de ha alkalmi viselethez szánjuk a kiegészítőt, akkor valami nagyon extra fazonra törekedjünk, ami a szomszéd nőjénél is zöldebb…

Téli apróságok

Varázsoljunk apróságokkal téli hangulatot. Egy finom aromájú tea, különleges csészékkel, egy a távol-keletet idéző illóolaj, porcelán párologtatóval, mindenképpen meghittséget hoz egy család életébe. És ha boldog a rokonság apraja-nagyja, akkor a família motorja, az édesanya a legboldogabb. Idén az angyalkás holmik a listavezetők, a karácsonyi vásárba, de a legközelebbi angyalboltba a legújabb tartozékokat is fellelhetjük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik