Szórakozás

Pataky Attila nehezen tartja kordában indulatait

Legutóbb egy bankárnak esett neki Pataky Attila, aki Joshi Bharat műsorában eljátszotta, milyen amikor dühös.

Az Edda együttes frontembere igazán heves vérmérsékletű ember. Ennek ékes bizonyítéka a napokban történt adásfelvétel, ahol Pataky Attila egy korábbi esetét eljátszva kezet emelt a műsorvezetőre – írja a Bors. Az énekes így emlékszik a történtekre:

„Viselkedésemmel a napokban leptem meg egy nagyon jó módú pénzembert. Éppen arról beszélgettünk, hogy ma milyen küszködés, félelem és szorongás közepette léteznek családok. Ő azonban ezt a témát elég félvállról kezelte. Bírtam egy ideig, amikor hirtelen a fiatalkoromból hozott vehemencia is megjelent. Rámozdultam és megkérdeztem tőle indulatosan: „Na, és mit szólnál, ha jól pofán vernélek? Kaptál te már pofont életedben, tudod, hogy fáj az? Mikor voltál utoljára éhes? Volt olyan, hogy egy szendvicset meg akartál venni, és nem tudtad?” – árulta el Pataky Attila, akit ezt követően őrültnek nevezett a pénzember.

„…szenvedélyes vagyok, őrült az te vagy, mert nem látod a valós világot, és azt is meg mered magadnak engedni, hogy ezt ilyen módon közöld”– reagált Pataky Attila a bankár megnyilvánulására, mely kirohanását később megbánta.

Az énekes szerint édesapja – aki katona volt – szigora tette ilyenné. Joshi Bharat szerint az énekesnek változtatnia kéne indulatos hozzáállásán.

„Kettősség volt bennem, amikor Attila hirtelen felém ugrott. Éreztem az indulatból fakadó energiát, de higgadt maradtam, ebben már van gyakorlatom. A felvétel után még beszéltem vele, azt tanácsoltam neki, hogy inkább a jobbik énjét erősítse. Ha kívülről látja, hogy mit okoz a düh, akkor szembesül vele, hogy csúnya látvány az agresszió” – mondta Joshi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik