Szórakozás

Peller Mariann: “A lelkem mélyén szőke vagyok”

Boldog évet zár Peller Mariann. Idén nem csak kapcsolata teljesedett ki, hanem olyan szakmai feladatot is kapott, amilyenre régóta vágyott.


„Tudtam, ebből a munkából sokat tanulhatok, és így is lett”

– Az ÖsszeEsküvők indulása előtt beszélgettünk, emlékszem mennyire izgatott voltál. Milyen érzés számodra, hogy pénteken véget ér a show? Hogyan élted meg, hogy hónapokon keresztül a reflektorfényben volt

– Nagyon örültem, hogy engem választottak erre a feladatra. Magyarországon csak kevesen élhették át egy ilyen nagyszabású műsor vezetését, és boldog vagyok, hogy én közöttük lehettem. Nem a rivaldafény vonzott, de tudtam, ebből a munkából sokat tanulhatok, és így is lett. Hétről hétre magabiztosabb lettem, és ezt a kollégáim, és remélem a nézők is látták. Az utóbbi időben már bele tudtam csempészni az egyéniségemet, a humoromat is az élő bejelentkezésekbe, már nem görcsöltem rá a feladatra. Persze, hazudnék, ha azt mondanám, nem voltak mélypontok. A nyolcadik hét körül például nagyon fáradt voltam, úgy éreztem, sosem lesz vége. Arra gondoltam: Úristen, még ugyanennyi hátravan. De átlendültem és innentől élveztem igazán a munkát.

– A szakma az ÖsszeEsküvőket bukott műsorként könyvelte el, és te is kaptál nézői kommentekben hideget-meleget. Ezeket hogyan sikerült feldolgoznod?

– Ma Magyarországon nagyon nehéz előre tudni, hogy melyik műsor robban be, mi lesz sikeres és mi nem. Szerintem jó volt a formátum, de nem tudtuk felvenni a versenyt az RTL Klub bejáratott show-jával, a ValóVilággal. Ennek ellenére úgy gondolom, nem csináltunk rossz műsort: a szereplők szerethetőek voltak, és Tillával mi is hozzátettünk mindent a legjobb tudásunk szerint.  Amikor a személyemet támadták, bevallom, az nagyon fájt, olykor pityeregtem is, de e tekintetben is megerősödtem. Beláttam, nem lehet mindenkinek megfelelni.

– Időközben átalakuláson mentél keresztül. Lakatos Márk tanácsára vörösre festetted a hajadat. Megbarátkoztál már az új színnel?

– Eleinte nagyon tiltakoztam, aztán arra gondoltam: miért ne?  Próbáljuk meg. Sokaknak tetszett az új frizurám, de én sosem tudtam száz százalékig azonosulni vele. Tizenkét évig szőke voltam, és a lelkem mélyén most is az vagyok.


„Tizenkét évig szőke voltam, és a lelkem mélyén most is az vagyok”

– Egy műsor háziasszonyának a szerepében nyilván közel kerültél a játékosokhoz. Vannak kedvenceid?

–  Az egyik, még játékban lévő páros különösen közel áll hozzám, de mindenkivel jól kijöttem. Ugyanott sminkeltek engem is, ahol a mamákat és menyasszonyjelölteket, és néhányuknál bizony olykor eltörött a mécses. Olyankor néha elég volt pár jó szó, egy apró simogatás, bátorítás.

– Nagyon vártad a közös munkát Tillával. Azt kaptad, amire számítottál?

– Jaj, vele nagyon jó műsort vezetni. Intelligens és dőlnek belőle a poénok. Az utóbbi hetekben, amióta késő este kezdődik a műsor, erre szükség is van. Addigra azért mindenki elfárad, jó volt, hogy mindig tudtuk doppingolni egymást.

– Pénteken  este utoljára álltok az ÖsszeEsküvők stúdiójának színpadán és vége. Számít a munkádra továbbra is a TV2? Milyen vágyaid vannak a jövőre nézve?

– Az tudom, hogy a Story TV-nél  visszavárnak. A csatorna az ÖsszeEsküvők idejére „adott kölcsön” a TV2-nek. Hogy ők terveznek-e velem, nem tudom, erről még nem beszéltünk. Imádom a Rádió 1-es munkámat, ahol Hepi Endivel, Hudák Anitával és Harsányi Leventével együtt vezetem a Kukori című ébresztőműsort. Ezen kívül írok egy női site-ra is, ami szintén nagy szerelem.


„A csatorna az ÖsszeEsküvők idejére „adott kölcsön” a TV2-nek”

– Apropó, szerelem: a párod hogy viselte, hogy az utóbbi hónapokban szinte csak aludni jártál haza? Nem viselte meg a kapcsolatotokat, hogy rengeteget dolgoztál.

– Ellenkezőleg, közelebb vagyunk egymáshoz, mint valaha. Hatalmas mázlim van vele, tudom. Most, a műsor idején nem csak emberként, férfiként állt mellettem, hanem szakmai tanácsokkal is segített.  Együtt néztük vissza a szerepléseimet, és bizony, volt, hogy kritikát is kaptam. De mindezt olyan tündérien tette, hogy sosem bántódtam meg. Na, jó: eleinte egy kicsit… De tényleg használtak az észrevételei.

– Kimondhatjuk, hogy megtaláltad az igazit?

– Mindenképpen.  Most, hogy az ÖsszeEsküvőkkel  egy nagy szakmai álmom teljesedett be készen állok a családalapításra. 28 éves vagyok: minden vágyam, hogy feleség és édesanya legyek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik