Szórakozás

Macskájával, bezárva, szomorúan él Mary Zsuzsi

Szinte ki sem mozdul lakásából Mary Zsuzsi. Egyedüli társa macskája. Az énekesnő szégyelli megváltozott testét: fellépést nem vállal, a férfiak elkerülik. Exférjével, Klapka Györggyel beszélgettünk.

Néhány hónappal ezelőtt súlyos pajzsmirigyproblémákat diagnosztizáltak Mary Zsuzsinál. Orvosai akkor azzal biztatták, ha betartja a diétát és szedi a gyógyszereit, gyorsan rendbejön…


Fotók: RTL Klub

– Ön az egyedüli ember, aki rendszeres kapcsolatot ápol Zsuzsival. Milyennek látja az állapotát? Történt változás az utóbbi időben?

– Sajnos semmit nem javult. Bár szedi a gyógyszereket, a diétát nem tudja betartani. Álló nap drazsékat és csokoládét majszol, így persze egy dekát sem fogyott. Unatkozik és unalmában is eszik. Szenvedélybeteg alkat, ahogy korábban a poharat nem tudta letenni, most az édesség a mindene… Viszont szerencsére nem iszik. Azt biztosan észrevenném rajta.

– Arról is lehet olvasni, hogy Zsuzsi szinte ki sem mozdul a lakásból, csupán a négy fal között érzi biztonságban magát. A hírek szerint súlyos depresszió gyötri.

– Amit muszáj, azt elvégzi: elsétál a közértbe, vagy hozzánk is ájön esténként egy kicsit beszélgetni. Nem állítanám, hogy depressziós. Persze nincs jó kedve, de ez érthető is. Ha akad is felkérése, lemondja: szégyelli magát a közönsége előtt, és bele sem fér a fellépőruháiba. Fotókat sem enged készíttetni magáról. Zsuzsi rettentően hiú, mindig odafigyelt a kinézetére, amivel most nem tud megbékélni. Sajnos ahhoz sincs ereje, hogy változtasson. Nincs mellette senki, egyedüli társa a macskája.


“Amíg voltak fellépései, addig el tudta tartani huszonéves szeretőit.”

– Ön többször beszélt arról, hogy Zsuzsi szerelmes típus…

– Ez így van. Most azonban nincs férfi az életében. Kijelentette, hogy a korban hozzá illő férfiak öregek, arra pedig nem telik neki, hogy egy fiatal fiút kössön magához. A két szép szeméért pedig senkinek sem kell. Amíg voltak fellépései, addig el tudta tartani huszonéves szeretőit. Sok mindenben segítem, de ezt a kis “hobbiját” nem támogatom.

– Említette, hogy gyakran tölti önöknél az estéket. Felesége és Zsuzsi jól kijönnek egymással?

– Igen, minden rendben van közöttük. Olyannyira, hogy többször is kettesben utaztak Németországba.

– Lassan megszületik a düsseldorfi kisunokájuk is… A fiuknál töltik az ünnepeket?

– Számomra a december munkával telik, én biztosan nem utazom, nem hagyhatom itt az üzletet. Zsuzsi terveit nem ismerem. A menyem a hónap második felére van kiírva. Karácsonyi baba lesz, akárcsak én. December 24-én születtem, ez volt életem legrosszabb üzlete, születésnapomra és karácsonyra együtt kaptam ajándékot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik