Szórakozás

Erre még Keresztes sem számított

Saját rajongói hozták zavarba az X-Faktor mentorát, aki nem is számított rajongói váratlan felbukkanására és meglepetésére.

Nehéz időszakon megy keresztül az utóbbi időben Keresztes Ildikó, aki nyíltan vállalta, hogy kapcsolata válságba jutott. Az énekesnő profikat megszégyenítő módon tartja magát nyilvános szereplései alkalmával, s a külvilág felé jelét sem adja összetörtségnek. Azonban rajongói aggódnak érte, így minden alkalommal igyekeznek őt biztosítani támogatásukról. A legfanatikusabbak még egy külön csoportot is létrehoztak, mely a ’Keresztes Ildikó Számíthatsz Ránk’ nevet viseli.


Ildikó profiként leplezi érzelmeit (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

Ám ők nem érik be annyival, hogy Keresztes Ildikó közösségi oldalának üzenőfalán támogassák kedvencüket. Egy meglepetés bulival is szerettek volna kedveskedni. A bulira a napokban kerítettek sort, és a meglepetés szemmel láthatóan sokkolta az énekesnő. A legnépszerűbb videomegosztóra került felvétel szerint Keresztes Ildikó semmit sem sejtett a meglepetésből. Sőt annyira váratlanul érte rajongói felbukkanása és azok énekes produkciója, hogy teljesen leblokkolt, azt sem tudta hirtelen, mit csináljon. Arcát a kezébe temette és szinte lesütött szemmel várta a produkció végét. A több tucatnyi fanatikus rajongó végül egy tortát is átnyújtott az X-Faktor mentorának, aki zavarát leplezve minden jelenlévőt keblére ölelt. Csak ekkor kezdett oldódni, ám ezután felszabadultan ünnepelt tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik