Szórakozás

Eljárt az idő MacGyver felett – Kínos fotóval

Régen, MacGyverként minden létező élethelyzetre volt megoldása Richard Dean Andersonnak, vén fejjel azonban már kifog rajta a sors.

Az, hogy a sorsnak rendkívül kifinomult humorérzéke van, egész biztos. Azok után, hogy a világ hosszú-hosszú éveken keresztül nézte Richard Dean Andersont, ahogy MacGyverként kivágja magát minden kalamajkából répából készült bombával, meg fogpiszkáló-rakétákkal, végre utolérte a karma. A színész autója hétfő délután egyszer csak bedobta a törülközőt a legnagyobb csúcsforgalomban. Anderson pedig nem tudta jobb belátásra bírni a betegeskedő négykerekűt, hiába is töprengett a motorja felett, mint Micimackó. Így kénytelen volt unott fejjel megvárni az autószerelőt. Ez a látvány pedig nagyobb legendaromboló, mintha Chuck Norris sírva fakadna.

Anderson apró kis malőrje nemcsak arra a világított rá, hogy már nem hordja a Mac védjegyévé vált, minden megjavítására alkalmas svájci bicskáját, hanem az idő megállíthatatlan múlására is. Az egykoron sármos szupersztár rettentően megöregedett, és jó néhány kilóval nehezebb is, mint azt a sikersorozataiban megszokhattuk anno. De hatvanegy esztendősen, kicsi eltunyulás talán bocsánatos bűn mindenki részéről.


MacGyver trükkjei ezúttal hatástalanok maradtak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik