Szórakozás

Pénzért kockáztatja babája egészségét az állapotos sztár

Ugyan az anyaságra kéne készülnie Jessica Simpsonnak, ám a kis buksiját mégis az tölti ki, hogy miként kereshetne legtöbbet fogyással.

A napokban saját bejáratú dietetikust és szakácsot fogadott Jessica Simpson, hogy leszoktassák a gyorsételekről, és rászoktassák egy olyan étkezési rendre, ami nem veszélyezteti sem őt, sem a babáját. Mindezt úgy, hogy a terhesség előtt és közben felszedett plusz kilói ne nagyon csökkenjenek, ellenkező esetben ugyanis több millió dollártól esik el. A Weight Watchers ugyanis hárommillió zöldhasúval járul hozzá a gyereknevelés költségeihez, ha Jess a cég fogyókúrás termékeivel nyeri vissza régi alakját. A diétás programját a szülést követő pár hétben el kell majd kezdenie, mivel minél gyorsabb, no és minél látványosabb súlycsökkenést kell produkálnia, hogy a vállalatnak megérje a befektetett pénzt.

Viszont ez nem feltétlenül a legjobb döntés, amit hozott élete során, a szoptatás alatt ugyanis a lehető legnagyobb odafigyeléssel ildomos csak fogyózni, és lehetőleg a különböző szerek hanyagolásával. De a méretre és korra nagyobb Simpson-nővér mindenre hajlandó, hogy végre olyan legyen az alakja, mint karriere csúcsán volt. Illetve a jövő év első felében esedékes lagziján is szeretne szexi lenni, akire nem szorul rá a menyasszonyi ruha. Így már magát a módot is ő találta ki, és kereste meg ötletével a legnagyobb diétás cégeket, akik közül a WW ajánlotta a legtöbbet. És azt csak remélhetjük, hogy ezt a döntését soha nem fogja megbánni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik