Szórakozás

Őrjöngő fegyveres lövöldözött: elhunyt a híresség

Szerelmi bánatát ártatlan sofőrökön vezette le egy fegyveres, ami a zeneipar egyik legnagyobb vezetőjének életébe került.

Múlt hét pénteken a huszonhat éves Tyler Brehm kisétált a Sunset Boulevardra, és körülbelül húsz lövést adott le az előtte elhaladó autókra. Az autók egyikében a híres zenei producer, John Atterberry ült, akit az arcán és a mellkasán talált el egy-egy lövedék. A legendás zenei mogul koponya- és szívsérülése annyira súlyos volt, hogy már nem lehetett segíteni rajta, és tegnap meghalt.

A negyven esztendős Atterberry a zenei világ egyik legnagyobb irányítója volt. A Death Row kiadó elnökeként olyan előadók karrierjének beindításában volt része, mint Dr. Dre, Snoop Dogg, vagy a megboldogult 2Pac és Nate Dogg. Producerként pedig dolgozott többek közt a Spice Girls, Jessica Simpson, Brandy Norwood, Smokey Robinson és Ron Artest lemezein.

A rendőrségi nyomozás szerint Brehm azért vonult az utcára, mert nemrég elhagyta barátnője, és ezt képtelen volt feldolgozni. De azt sosem tudjuk már meg, hogy valóban ez volt-e az igazi motivációja szörnyű tette mögött, ugyanis a helyszínre érkező járőrök végeztek vele, amikor célba vette az egyiküket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik