Szórakozás

Külföldön bujkál a TV2 meglehetősen fiatal, terhes sztárja

A huszonegy éves állapotos Nkuya Sonia jelenleg Londonban bujkál, hogy senki ne zaklathassa. A Hír24 úgy értesült, hogy az exmegasztáros februárban szül.

Úgy tűnik, újra divat lett fiatalon szülni a magyar hírességek körében. Mint ahogyan arról a közelmúltban beszámoltunk, hamarosan életet ad gyermekének a 19 éves Szorcsik H. Viki, de korábban a Csillag születik felfedezettje, Toldi Viki is 19 évesen lett anyuka. Természetesen mindannyian arról számoltak be, hogy nagyon is akartak már gyermeket, és nem a véletlen műve a manapság korainak tűnő terhesség és gyermekáldás.


Fotó: TV2

Úgy tűnik, hogy Sonia is vágyott egy kisbabára, de arra már kevésbé, hogy terhesen fotózgassák és újságírók zaklassák olyan kérdésekkel, mint hogy émelyeg-e még, vagy éppen bent lesz-e a párja a szülőszobán. Éppen ezért úgy döntött, inkább elbújik a nyilvánosság elől, és a legnagyobb titokban hozza világra gyermekét. Az eltűnés sikerült neki, a titkolózás azonban nem, ugyanis mostanra teljesen nyilvánvaló, hogy héthónapos terhes. A Hír24 azt is megtudta, hogy a Megasztár egykori felfedezettje jelenleg Londonban tartózkodik gyermeke apjával. És, hogy pontosan mit is csinálnak ott, vagy miből élnek? Nos, ezt pontosan még az ismerősök sem sejtik, de úgy tudják, hogy jól vannak.

Az énekesnő első gyermekéről már az is tudható, hogy kislány lesz, és az Annabella nevet kapja. Sonia szüleinek ő lesz az első unokája, nem csoda, ha már nagyon várják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik