Szórakozás

Sikeres kedvesein élősködött a magyar zenész

A pletykák szerint csak kihasználta sikeres exbarátnőit Roli. Zenészkörökben nyílt titok, a fiú mindkét lányon élősködött, ráadásul meg is csalta őket.

 


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Nagy port kavart a néhány héttel ezelőtti hír: Tóth Gabi és párja, Roli szakítottak. Többen úgy vélték, egyszerű mosolyszünetről van csak szó, hiszen nemrégiben az énekesnő még arról beszélt, megtalálta azt a férfit, aki mellett kislányból igazi nővé válhatott. Később Gabi tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta a nyilvánosság előtt, ő lépett ki a kapcsolatból, az oka pedig az, hogy elmúlt a szerelem. Ám, hogy miért, arról nem beszélt.

Az énekesnő egyik ismerőse tudni véli, Gabi tiszta szívvel szerette a párját, aki azonban már a nyáron hűtlen volt hozzá. A történet kísértetiesen hasonlít Roli és előző kedvese, Judy szakításához. Akkoriban is mindenkit váratlanul ért, hogy a pár házassága romokban, ráadásul a Groovehouse  énekesnőjét “gyanúsították” azzal, hogy megcsalta a fiút. Judy akkoriban nem tálalt ki a nyilvánoság előtt, csak barátainak mesélte, hogy Roli megbízhatatlan, ingyenélő, ráadásul szeretőt tart. A fiatal rockzenész pedig mint ahogyan most sem, akkor sem vallott – talán bízott abban, hogy még visza lehet csinálni a kapcsolatot. Zenészkörökben az a hír járja, hogy Roli a boldogulása érdekében választ maga mellé sikeres énekesnőt, remélve, hogy párja segíteni tudja soha be nem induló karrierjét. Ráadásul az sem utolsó szempont, hogy így soha nem kell a saját lábán megállnia.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Ajánlott videó

Olvasói sztorik