Szórakozás

Miért csuklott el Tarány Tamás hangja?

Tarány Tamás az X-faktor legutóbbi párbaján Muri Enikővel párbajozott és alulmaradt. Írásunkból kiderül, hogy miért is vált bizonytalanná a korábban száz százalékon teljesítő győri biztonsági őr hangja.

Több néző és néhány mentor is értetlenül állt a tény előtt, miszerint Tarány Tamásnak befejeződött az X-Faktor. Pedig a tehetségkutató mackója mindent beleadott, olyannyira, hogy a párbaj alatt még el is csuklott a hangja. Azonban a baki nemcsak az izgalom miatt volt. Tarány Tamás a próbákon egyszerűen túlerőltette a hangszálait.

Az énekes mentora, Malek Miklós szerint is Tamás nem kímélte magát, még a próbák alatt sem. “Tamásnak olyan óriási a szíve, hogy amikor énekel, akkor nincs fék: ami a csövön kifér. Csak teljes erőbedobással képes énekelni. Azonban nem mindig jó a torkának. Előfordult, hogy a próbák után aznapra már elfogyott az energiája” – mondta a mentor. Tarány Tamás szerint kieséséhez hozzájárult az is, hogy a nézők őt tartják a legkevésbé színpadképesnek. Az énekes elfogadta a közönség döntését, és a párbaj óta mindent megtesz azért, hogy a hangszálait rendbe tegye.

A szombat esti baki okairól még többet a hír24.hu cikkéből tudhatnak meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik