Szórakozás

Exférjei folyamatosan csalták a magyar énekesnőt

Sokat sérült párkapcsolataiban Kovács Kati. Az énekesnő mindig megbocsátott a férfiaknak, de bevallotta, ha megcsalták, rendre padlóra került.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Ritkán fogadja el a meghívást portréműsorokba Kovács Kati, ezúttal azonban Joshi Bharattal kivételt tett. Az énekesnő azt állítja, a jó közérzet fontosabb számára, mint hogy mindenképpen bebizonyítsa az igazát: kompromisszumkész embernek tartja magát.

Kati felidézte azt a táncdalfesztivált, amikor a Nem leszek a játékszered című dalt énekelte. “Fel sem tudtam fogni, mit énekelek, mi a jelentése a szövegnek” – mondta. Az énekesnő elárulta, mindkét férje zongorista  volt, és ő is a játékszerük volt. “KIfejezetten rajongtam a férjeimért, ők nem biztos, hogy ennyire rajongtak értem. Túl sok nő kereste meg őket, és nem is tudtak mindig ellenállni” – tette hozzá Kati, aki Joshi kérdésére azt is elmondta, hogy mindkét férfi gyakran megcsalta, ám ő mindig megbocsátott nekik.
“Nagyon padlóra kerültem, amikor ezek történtek. Nagyon sokat sírtam…” – emlékezett vissza. Az énekesnő arról is beszélt, hogy 15 éve azonban egy hűséges lelki alkatú férfival él együtt. “Kár, hogy nem korábban találkoztam vele” – szögezte le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik