Szórakozás

Váratlanul meghalt a kitaszított színész

Tragikus hirtelenséggel, mindössze ötvennégy esztendősen szívrendellenessége és egy agyvérzés elvitte a vietnami George Clooney-t.

Vietnam viszonylag kevés világsztárt termelt ki, de Don Duong tehetségével és megkapó külsejével óriási népszerűségnek örvendett. Sokan hazája George Clooney-jaként emlegették a női rajongóinak száma miatt. A siker azonban tönkre is tette az életét. Miután feltűnt Patrick Swayze oldalán a Zöld sárkányban, majd Mel Gibsonnal a Katonák voltunkban, a vietnami kommunista vezetés kiutasította az országból családjával együtt. Szerintük ugyanis elárulta azzal a hazáját, hogy olyan amerikai filmekben szerepelt, melyek nem titkoltan Vietnam-ellenesek.

Don az Államokban telepedett le, de a szakmának hátat fordított. Idén újra engedélyezték neki, hogy betegye a lábát szülőföldjére, de megromlott egészsége miatt el kellett halasztania a látogatást. Váratlan, szerdai halálát követően pedig már nem is teljesülhet legnagyobb vágya. Duong múlt héten esett át műtéten, miután agyvérzést kapott. Az altatásból azonban már nem ébredt fel, utolsó pár napját kómában töltötte, majd szívzavarai elvitték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik