Szórakozás

Tönkreteszi magát Suri

A legkevésbé sem egészséges, hogy Suri Cruise szinte csak magas sarkút hord - legalábbis a cipőkészítés legendás alakja, Manolo Blahnik szerint.

Az elkövetkezendő pár hét azzal telik a divatszakmában, hogy Manolo Blahnik munkássága előtt tiszteleg mindenki. A cipőkészítés istenének tartott mesterrel a New York Magazine is interjút készített, aminek két, igencsak érdekes tanulsága lett végül. A riporter hölgy arról faggatta Manolót, hogy mikortól érdemes egy nőnek magas sarkút hordania, példának pedig felhozta Suri Cruise-t, akiről a legenda egyrészt nem tudta, hogy kicsoda – vagyis végre akadt egy olyan divatmogul, akit hidegen hagy a bulvárvilág -, másrészt pedig kijelentette, tönkreteszi magát egy gyerek a tűsarokkal. Ő pedig tudja miről beszél, hiszen negyven éve van a szakmában, és ha valamihez, akkor a lábak és a lábbelik viszonyához nagyon ért.

Katie Holmest már korábban is többen kritikával illették, amiért engedi lányának, hogy magas sarkúban rohangáljon szinte minden nap. Az alkalmi színésznő viszont azzal védekezik, hogy ezek csak Suri tánccipői, amiket nagyon megszeretett a táncóráin. Igazi, gyerekeknek készült tűsarkút ő sem adna Surira, csak attól még ugye ugyanolyan káros, mindegy, hogy tánchoz, vagy utcai viseltre tervezték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik