Szórakozás

Lenyűgöző természeti csoda: még 74 évesen is szexszimbólum a sztár

Jane Fonda egykoron a világ legszexisebb nője volt, ma pedig a legirigyeltebb érett korú nője, még mindig hihetetlen külseje miatt.

Amíg egy átlagos hetvenes éveiben járó asszony otthonkában, ráncosan kevergeti otthon a családi vacsorát az unokáknak, addig Jane Fonda olyan, mint aki egy divatlapból lépett ki. A pár héten belül a hetvennégybe lépő két Oscar-díjas színésznő maga a természeti csoda, hiszen hiába látszik rajta a megélt évtizedek nyoma, még mindig gyönyörű. Sőt, ha mindenki olyan génekkel rendelkezne, mint az egykori fitneszdíva, akkor az öregedéstől nemhogy nem félne senki, még kifejezetten várnánk is.

Persze Jane jelenlegi külsejében van egy nem is oly apró szerepe plasztikai sebészének is, aki néhány éve nyaktól fölfelé végzett rajta némi renoválást, ám mindezt úgy, hogy megőrizte a sztár sajátos vonásait, és nem faragott belőle egy új, műanyag nőt. De talán még nagyobb köszönettel tartozik Jane apjának, Henrynek, aki egész gyerekkorában azt sulykolta belé, hogy csakis akkor fogják szeretni, ha tökéletes. Ezzel pedig megtanította arra, hogy mindig ki kell hoznia magából a maximumot, amihez láthatóan a mai napig tartja magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik