Szórakozás

Nem telefonált, mégis megbüntették

24.hu
24.hu

2011. 12. 02. 11:21

Szeptember elején egy fodrászként dolgozó hölgyet munkába menet leállítottak a rendőrök. Az ellenőrzés vége feljelentés lett, mert a nő – a rendőrök szerint - telefonált vezetés közben. A fiatal hölgy hiába mutatta, hogy a készülék a táska legmélyén lapul.

Gabriellak a Szeged24 kérdésére elmondta, hogy szeptember 9-én reggel Szőregről tartott autóval Újszentivánra, mikor a túlsó oldalon haladó rendőrautó utána fordult, majd megállította. Ahogy Gabriella felidézi, a közúti ellenőrzés végéig semmi szokatlan nem történt, hacsak az, hogy az eljáró fiatal rendőrök sapka és láthatósági mellény nélkül álltak. Ami ez után történt, az lepte meg a fodrásznőt. Megkérdezték, hogy elismeri-e a vezetés közbeni telefonálás tényét? „Mondtam, hogy nem, mert a telefonom az anyósülésen heverő táskám mélyén rejtőzött.”- válaszolta a nő.

Az intézkedő rendőrök azonban kitartottak azon állításuk mellett, hogy látták Gabriellát vezetés közben telefonálni, így feljelentették. A fodrásznő azonban nem ismerte el a készülék használatát, mutatta is, hogy a táska legalján van a készüléke. „Ez azonban cseppet sem zavarta a rendőröket” – mondta Gabriella. Panasszal élt az eljárással szemben, a két héttel későbbi kihallgatáson jelen volt a két rendőr is, akik egyöntetűen állították: látták telefonálni a fodrásznőt.

Az ügy érdekességéhez hozzátartozik, hogy az ügyben eljáró szabálysértési főelőadó azt mondta Gabriellának, hogy a két rendőr tanúvallomása ellen az ő szava egyedül nem sokat ér. Valószínűleg jól láthatta a főelőadó asszony, mivel november 14-én megérkezett Gabriellához a bírságról szóló 14000 Ft-os csekk.

A fodrásznő fellebbezett a határozat ellen.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. június 19.
Szorosan egymásra záródva parkolnak a gépjárművek a főváros VII. kerületének egyik mellékutcájában. A furgon néhány centiméteres távolságot hagyva állt be az előtte és mögötte álló járművek közé.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.