Szórakozás

Egy hatalmas hústoronnyal ünnepelte a születésnapját a magyar szépség

Csajos buli keretén belül ünnepelte meg születésnapját Horvát Éva, akit a jeles napra egy fasírttortával is megleptek barátnői.

A pasik teljes kizárásával ünnepelte harmincharmadik születésnapját Horváth Éva, akit barátnői kétkilós húsból készített tortával leptek meg. „Először kicsit csalódott voltam, mert csak a torta tetején lévő répát láttam, és megijedtem, hogy valami vega dolgot kapok. Aztán kiderült, hogy nem, így fellélegeztem” – újságolta örömmel Horváth Éva. A modell a jeles napra csupa praktikus és hasznos dolgot kért és kapott. Így elsősorban néhány műszaki cikkel lepték meg az Éden Hotel műsorvezetőjét, aki nagyon örült a praktikus ajándékoknak. A családi körben való ünneplés sem maradhatott el, hiszen szülei is egy kis meglepetéssel várták a húsimádó Évát.

„Kedvenc fogásommal, a családi recept alapján készült húsgombóccal örvendeztetett meg anyukám, aki nagymamám receptje alapján készítette el ezt a fogást. Ezen kívül néhány kedvenc regényemmel is megleptek, melyeket az Éden Hotel forgatása alatt biztosan el fogok olvasni” – nyilatkozta a Hír24-nek Horvát Éva, aki egyáltalán nem aggódik a kora miatt. „Abszolút nincs bennem semmilyen női hiúság, inkább egyfajta számadás játszódik le bennem. Elgondolkodom rajta, hogy ha megint egy évvel több lettem, mikor jutok el oda, hogy családom és gyerekem lesz, hogy mi lesz velem iksz év múlva és ehhez hasonlóak. Az túlzás, hogy ezeken pörögnék nap mint nap. Szerintem nem szabad ráfeszülni az ilyen dolgokra, mert akkor tényleg nehezen fog menni. Bízom benne, hogy amikor eljön az ideje én is megtapasztalhatom ezeket” – árulta el Horváth Éva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik