Szórakozás

Tagadja a plasztikát: teljesen átszabták az énekesnő arcát – Fotókkal

A népes Osmond testvérek egyetlen hölgytagja, Marie Osmond plasztikai sebészének hála visszafiatalodott, és felismerhetetlen lett.

Marie Osmond a szomorú magánélete, a dalai és a népes családja mellett arról volt híres, hogy ellenáll az idő vasfogának. Húszas éveitől ugyanis szinte alig lehetett észrevenni rajta az öregedés nyomait. A countrysztár azonban mégis úgy látta, hogy ötvenkét esztendősen már nem néz ki elég jól, és kés alá feküdt. Ha pedig már igénybe vette az egyik szépségklinika szolgálatait, nem aprózta el az átalakulást. Az egész arcát átszabatta, a homlokától az álláig, illetve az ajkait és a ráncait feltöltette. Így amikor a sebésze dolga végeztével a kukába dobta a kesztyűit, és elment kávézni, egy valóban évtizedekkel ifjabb Marie maradt utána, csak éppenséggel szinte az összes sajátosságát elveszítette az arca, amiről eddig a világ ismerte.

Osmond – akinek fia csaknem két éve lett öngyilkos – azonban tagadja, hogy bármilyen drasztikus beavatkozáson átesett volna. Ő hivatalosan csak különböző lézeres arcfiatalító kúrákra fizetett be. Ám ebben az esetben igencsak túlkalibrálhatták a szerkezet hatásfokát, mert nemcsak a bőre elöregedett rétegeit tüntette el, hanem az egész régi arcát.


Marie régen és most

Ajánlott videó

Olvasói sztorik