Szórakozás

Szíj Melinda: Telített a hazai zenepiac

A Megasztár egykori versenyzője úgy érzi, hazánkban túl sok énekes van, így ő inkább megmarad eredeti szakmájánál.

Szíj Melinda több mint egy éve tűnt fel az egyik énekes tehetségkutatóban, introvertált személyiségével és kivételes hangjával azonnal megosztotta a közönséget. Ő azonban a színpad helyett a régi irodáját választotta, ahol mezőgazdasági gépek beszerzésével foglalkozik.

– Ahogy vége lett a műsornak, azonnal visszamentem a munkahelyemre. Mérlegelnem kellett, van két gyermekem, akiket el kell tartanom, fel kell nevelnem őket, a zeneipar túlságosan bizonytalan. A pillanatnyi sikerért nem adhattam fel a biztos állásomat. Egy év távlatából is úgy érzem, jól döntöttem. Ennek ellenére hihetetlen boldogsággal tölt el az emberek szeretete, amit mindenhol tapasztalok: a koncerteken, az utcán, a boltban – foglalta össze tapasztalatait Szíj Melinda.

– Nem tartom a kapcsolatot egykori versenytársaimmal, de követem pályájuk alakulását. Természetesen Friderikusz Sándorral való konfliktusom is megoldódott már – folytatta az énekesnő.

– Havonta átlagosan egy fellépésem van. Kislányom rendszeresen elkísér ezekre. Úgy érzem, hogy én, amit a tehetségkutatótól vártam, azt megkaptam. Boldog ember vagyok. Véleményem szerint nem minden érték mérője a pénz. A közönség szeretete, amit a koncertek során tapasztalok, semmihez sem fogható!

– Ebben az évben már semmiképpen nem várható újabb album megjelenése, most szabadidőmben a november 27-i győri gálára készülök, ahol három Edith Piaf dalt fogok előadni – zárta mondandóját Szíj Melinda.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik