Szórakozás

Több százezerért mutatja meg meztelen fenekét az RTL Klub sztárja

VV Cristofel levetkőzne, ha arra kérnék, na meg ha fizetnének érte. Egy magazinban például megmutatná magát, de csak akkor, ha minimum 200 ezer forintot fizetnének neki.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

VV Cristofel újabban mindenből pénzt szeretne csinálni. Még a meztelen fenekét is eladná, ha arra jó áron találna megfelelő vevőt. A Hír24-nek elmondta, hogy a “micsodáját” semmilyen körülmények között sem hagyná fotózni, de az izmos kubai hátsóját annál inkább. Persze annak megkérné az árát. Legalább 200 ezret követelne, ami véleménye szerint reális ár egy erotikus képért.

A finnyás fiú ugyanakkor chippendale munkát semmi pénzért nem vállalna. Azt azonban nem tagadta, hogy két évvel ezelőtt csak azért tette a szépet hónapokig egy nőnek, hogy az eltartsa őt.

Cristofelnek egyébként mostanában nincs oka panaszra, jól fut a szekere. Sok helyre hívják fellépni, ami szerinte azt jelenti, hogy “játszania kell az eszét” az emberek előtt. Mint tudjuk, ez jól megy neki. Állítása szerint egy-egy “fellépésért” 70 ezer forintot kér, aminek kétharmad részét mindig odaadja a szüleinek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik