Szórakozás

Tévedésből tartják fogságban a magyar sztárt? Gyerekei jövője is múlik rajta

Nagyszülők nevelik Csábi Bettina gyerekeit. A két kicsi jövője nagyban függ attól, édesanyjuk és édesapjuk milyen ítéletet kap.

A bíróság pénteki döntése szerint az áfacsalással vádolt Csábi Bettinát és férjét előzetes letartóztatásba helyezték. A bokszolónő tehát egyelőre rács mögött marad, gyermekeiről másnak kell gondoskodnia. A hírek szerint édesanyjukat a két kicsi szeme láttára bilincselték meg, ám ezt Bettina sógora, Koller Zsolt a Mokka kérdésre nem erősítette meg.

A férfi azt azonban leszögezte, a gyerekek a lehetőségek szerint jó helyen vannak, a négy nagyszülőnél szerető-óvó nagycsalád veszi őket körül. Koller azt is elmondta, biztos benne, hogy sem Bettina, sem férje, István nem követtek el bűncselekményt, ugyanis “emberileg alkalmatlanok” arra.

Koller Zsolt úgy véli, testvére és sógornője, Bettina nem kockáztatták volna azt, amit eddig elértek. “Az a tény elkeserít, hogy ebben az országban, melynek annnyi dicsőséget szerzett ez a két nagyszerű ember, rajtam kívül senki nem áll melléjük nyíltan” – tette hozzá.

Csábi Bettina az előzetes letartóztatásakor ügyvédjén keresztül üzente a sajtónak, hogy tisztázódni fog az ártatlansága. Ha mégsem, akkor nyilván bíróság határoz arról is, ki nevelje gyerekeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik