Szórakozás

Ismét terhes a szexi realitysztár

Az amúgy sem csekély méretű Jenner-Kardashian-klán újabb taggal bővül, miután Kourtney második gyerekét várja.

Miközben Kim és Khloé Kardashian minden törekvésük ellenére képtelenek teherbe esni, nővérük kis túlzással futószalagon hordja ki a babákat. Két év után ugyanis ismét áldott állapotban van. Kourtney még csak a kilencedik hétben jár, de már most megosztotta boldogságát a világgal. Valószínűleg az E! tévécsatorna kérésére, ahol a Jenner-Kardashian-klán három valóságshow-val is képviselteti magát. Kim kamuházassága és villámválása miatt pedig eléggé megromlott a népszerűségük, és a gólyahírrel talán vissza tudják szerezni a nézők szimpátiáját.

Amire azért kevés az esély, mivel Kourtney-t ugyan jó anyának tartják az amerikaiak, de túlságosan vulgárisnak is, így mint nő, nem éppen jó a megítélése. Párja, Scott Disick pedig a tévétörténelem egyik legutáltabb alakja. Ami nagy szó, hiszen nemcsak nálunk, de a tengerentúlon is finoman szólva érdekes hírességeket termelnek ki a realityk.

Kourtney és Scott négy éve alkotnak egy párt, bár kisebb-nagyobb megszakításokkal. Első fiúk, Mason idén december közepén lesz kétéves.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik