Szórakozás

Milyen lesz Kate Middleton első királyi karácsonya?

A hercegnőnek egyszerre kell megfelelnie a királyi protokoll és a nép elvárásainak.

Az első karácsonyt tölti a királyi családdal Vilmos herceg újdonsült felesége. A középosztályból hercegnévé vált hölgy megpróbáltatása már a csomagolással megkezdődik, mert híres arról, hogy nem hajlandó egyszeri viselés után kidobni a ruháit.

Kate-nek naponta ötször kell átöltöznie a sandringhami karácsonyozás során. Jean Broke-Smith, királyi protokollszakértő elmondása szerint a reggelihez jár egy hétköznapi viselet, aztán egy elegáns öltözék kalappal a reggeli istentiszteletre, egy ruha az ebédhez, koktélruha az esti italokhoz, valamint egy hosszú estélyi ruha a vacsorához.. Az áttetsző és szexi ruhákat korábban előnyben részesítő ifjú ara számára már azonban aranyszabály: csak semmi túl rövid, túl sokat mutató vagy túl rikító.

A palota állítólag elutasította, hogy ennyi átöltözésre köteleznék Katalint, de a hercegné a biztonság kedvéért shoppingkörútra indult. Látták a Zarában, az LK Bennettnél, ez utóbbinál a hírek szerint egy egyenes szabású ruhát és két kasmírkardigánt vett. Azt mondják Alexander McQueentől is rendelt két estélyit, attól a márkától, amelyik az esküvői ruháját is készítette.

Azért vicces lenne látni, ahogy Kate méregdrága estélyijében átnyújtja a királynőnek a házi készítésű lekvárjait…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik