Szórakozás

Több tízmilliót keres reklámfilmjével a magyar sztár – elképesztő gázsik

Akár több tízmillió forintot is bezsebelhet egy celeb, ha arcát adja egy reklámhoz, vagy kampányhoz. De már az is pár tízezer forintot hozhat, ha a hangjukat adják egy termék ajánlatához.

Nagyon változó, hogy egy-egy celebnek mennyit fizetnek, ha elvállalja valamilyen termék népszerűsítését. Az egyik reklámcég szakemberétől megtudtuk, hogy nincsenek fix árlisták ebben a tekintetben. Azon is rengeteg múlik, hogy az adott sztár éppen abban az időben mennyire felkapott, vagy a reklámfilmben milyen produkciót várnak tőle. Az sem mellékes, hogy a reklámot külföldi, vagy magyar cég készíti.

„Ha valaki óriásplakáton szerepel, annak akár 3-20 millió forintot is fizethetnek, de milliós tételt tehetnek zsebre a celebek egy reklámfilm-szerepért is. Többnyire egy összegben, a forgatások után – árulta el a szakember.”

Természetesen szerettük volna megkérdezni hazai hírességeinket is arról, mennyit kerestek egy-egy kampánnyal, de a legtöbben kikérték maguknak, hogy a zsebükben turkálunk.

A Hír24 azért összegyűjtött néhány celebet, akik már szerepeltek kampányfilmben. Talán a legcikibb Mary Zsuzsi műfogsorragasztó reklámja volt, de sokan mulattak annak idején Nagy Ferón is, amikor potencianövelőt ajánlott merevedési problémától szenvedő férfitársainak. Az X-Faktor mentora egyébként már sörreklámarc is volt.

Pécsi Ildikón is sokan csodálkoztak, amikor egy mosópor mellett kampányolt. A színésznő később egy nyilatkozatában elismerte, hogy a reklámmal keresett pénz nagyon is jól jött a számára.

Hernádi Judit is elvállalta korábban egy margarin népszerűsítését, mint ahogyan Szulák Andrea egy joghurtét.

Ördög Nóra újabban egy biotermékeket népszerűsítő kisfilmben tűnt fel. Egerszegi Krisztina pedig éveken keresztül egy cég pudingja mellett szónokolt, míg a vízilabda válogatott néhány tagja túró rudit hirdetett. Többen azt sem értették, miért kell Kovács Lázárnak leveskockát népszerűsíteni, de Sebestyén Balázs is reklámazott már ételfutár céget.

Vajon ki lesz a következő?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik