Szórakozás

Titkolja súlyos betegségét a TV2 kirúgott sztárja

Öten távoztak pénteken az ÖsszeEsküvők Rezidenciájáról. Mariánt és édesanyját, Kati mamát az összecsapáson szavazták ki a nézők, Szilót és Erzsókot pedig a műsorkészítők zárták ki a show-ból. Diaz egészségügyi problémájával fordult orvoshoz, és mint ismeretes, nem folytathatta a játékot.

Pénteken este Tilla közölte a rezidenciabeliekkel és a nézőkkel, hogy a már régebb óta hasát fájlaló Diazt megvizsgálták, majd egy kisebb beavatkozást kellett végrehajtani rajta, így már nem tér vissza a show-ba.

A találgatások rögtön megindultak. A nézők szerették volna tudni, mi a baja a szőke lánynak, egyesek pedig úgy vélekedtek, Diaz önszántából nem ment vissza a Rezidenciára, aminek oka, hogy nem talált bent párra.

A Hír24 magát az érintettet kérdezte. Diaz elmondta, nagyon rosszul érintette, hogy abba kellett hagynia a játékot. “Nem így képzeltem” – tette hozzá. – “Most a nagyszüleimnél lábadozom, de remélem, pénteken ott szurkolhatok a többieknek a stúdióban.”

Természetesen kíváncsiak voltunk arra is, milyen természetű a lány betegsége, ám Diaz ezt nem szerette volna megosztani.
A szőke valóságshow-játékos azt azonban elmondta, egy idő után már abszolut nem zavarta, hogy nem találta meg bent a szerelmet, így is rengeteg élmény érte a két és fél hónap alatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik